Zoeken naar ramp voor rolstoel

ramp voor rolstoel  
Podiumverhuur Haaglanden Rolstoel Ramp.
Ook een hoog podium moet natuurlijk goed toegankelijk blijven voor rolstoel, flightcases en andere dingen op wielen. Bij Podiumverhuur Haaglanden kunt u hiervoor verschillende ramps huren, afhankelijk van de toepassing en wensen, kunnen wij deze schuine podia in 2 versies leveren. Onderstaande voorbeelden zijn alleen voor niet publiekstoegankelijk opritten. Voor publiektoegankelijke opritten maken wij graag een offerte op maat, dit omdat deze aan wat wettelijk eisen moeten voldoen, om zo de veiligheid van de gebruikers te kunnen waarborgen. Bij deze ramp wordt de lengte bepaalde door de hoogte van het podium.
glaszetter
Vind oprijplaat rolstoel op Marktplaats.nl.
Rolstoelen 98 tot 183cmaidapt va147mdeze compacte, lichtgewicht en duurzaam telescopische channel ramps zijn ideaal voor het verschaffen van toegang tot huizen en auto's' voor rolstoelen, scooters, wandelaars en rollators. Elke 2-sectie, de uitbreiding van ramp is. Oprijplaat voor rolstoel, scootmobiel, motor.
wasdroger
Drempelhulp, rolstoel, oprijplaat en hellingbaan EasyLivingProducts B.V.
Drempelhulpen voor binnen. Drempelhulpen, rolstoel opritten en hellingbanen voor buiten. Het drempelprofiel is bedoeld ter vervanging van bestaande drempels in huis of als drempeloploop bij zeer geringe hoogte-verschillen. De aluminium profielen hebben een uitgekiende vorm en zijn voorzien van een antislip oppervlak.
vitrage
Drempelhulp webshop rolstoel toegankelijk Drempelhulp.
Met een drempelhulp rolstoel, een drempelhulp rollator of een drempelhulp scooter maakt u uw pand toegankelijk voor iedereen. U kunt een drempelhulp aanschaffen voor uw winkel, maar ook voor uw kantoorpand, uw zorginstelling of uw school. Ook is het mogelijk een of meerdere drempelhulp aan te schaffen voor uw woning, zodat uw gehele huis toegankelijk is voor de bewoner met een rolstoel, rollator of scootmobiel.
werkbroek kopen
Rolstoelramp Bolero podium verhuur.
21 of 11 delen. De standaard ramp is 1 mtr breed en voorzien van reling aan 1 zijde. Mocht de reling in de zichtlijnen zitten dan is het ook mogelijk om de ramp 2 meter breed te maken voor de veiligheid.
rolstoel oprijplaten kopen bij Kruizinga.nl Franco Geleverd Nieuw Gebruikt Verhuur.
Oprijplaten zijn onmisbaar bij het oprijden van uw auto, motor of andere zware machine naar een verhoging. Maar ook om uw rolstoel of scootmobiel over een drempel te verplaatsen kunt u bij Kruizinga.nl terecht. Wij beschikken over een ruim aanbod sterke oprijplaten. Bekijk voor meer informatie onze keuzehulp of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Contacteer ons

oprijplaat
oprijplaat rolstoel
Oprijplaat scootmobiel
Oprijplaat motor
rolstoel oprijplaat
oprijplaat scooter
rolstoel ramp
oprijplaat rolstoel drempel
ramp voor rolstoel