Resultaten voor oprijplaten autoambulance

oprijplaten autoambulance  
Home.
Lange oprijplaat om Simpel je motor of scooter de aanhangwagen op te rijden. Per 3 uur.: Auto-Ambulance 405 x 200. 405cm x 200cm. 3000 KG laadvermogen 2464 KG. Bijzonderheden: Simpel en stabiel achtervolgende autotrailer merk Anssems. Voorzien van stalen oprijplaten.
gif animatie
Vind oprijplaten op Marktplaats.nl.
2dlg set oprijplaten / rijplaten / rijplanken / oprijplanken deze 2-delige set oprijplaten is ideaal voor het verplaatsen van motoren, scooters, grasmaaiers op een aanhangwagen. Deze oprijplaten zijn ook te gebruiken als minibrug voor kleine auto's. Inklapbaar dus ruimtebesparend maten ingeklapt.:
Lg
Autoambulance met lier en rijplaten Autoambulances Machinetransporters Aanhangwagens transportmiddelen Producten Lemerij Verhuur.
Een autoambulance is een speciale aanhangwagen voor het vervoer van een auto. De autoambulance is uitgevoerd met een lier en een set oprijplaten. Als de motor van de te vervoeren auto niet meer werkt, dan kun je de auto met de handlier op de aanhangwagen trekken.
geen verbinding mogelijk met netwerk
Autotransporter / autoambulance / autotransporters / auto transporter.
De bodem is geheel van aluminium met antislip profiel.Ook kunt u het neuswiel kantelen zodat er een doorrijmogelijkheid bestaat van aanhangwagen naar voorwagen. Natuurlijk wordt ook deze autotransporter standaard afgeleverd met zwaar neuswiel, een lier voorop gemonteerd, twee steunpoten met klem gemonteerd achteraan en oprijplaten van aluminium in slede onder de laadvloer en afsluitbaar met klepjes.
slotenmaker winterswijk
Autoambulances van AanhangCars Opvallend goedkoper!
Slideshow Stefan Boonstra. Autotransporter / Autoambulance / Auto Transporter. Onze autotransporters worden altijd in Tandemas uitvoering geleverd en zijn verkrijgbaar in drie modellen. Eventueel kunt u voor kleine autos als bijvoorbeeld een klassieke fiat 500 informeren naar onze koetswagens! Autotransporter model 1.: Dit type autotransporter heeft de wielen naast de laadvloer waardoor hij automatisch lager is. De vloerplaat is van zwaar 18 mm watervast betonplex, voorzien van antisliplaag. Deze autotransporter is verkrijgbaat in de afmetingen 405 x 183 cm, 455 x 183 cm of 505 x 183 cm. Het bruto laadvermogen loopt vanaf 2000 kg tot en met 3500 kg. Autotransporter model 2.: Dit type autotransporter heeft wielen onder de laadvloer, is voorzien van twee rijstroken van gegalvaniseerd tranenplaat en heeft de oprijplaten tussen de rijstroken liggen.
Oprijbalken Autoambulance 200cm CE/TUV Set Oprijplaten Oprijbalken.eu.
Oprijplaten METALMEC M040 Autotransport. Oprijplaten METALMEC M140. Oprijplaten METALMEC M165. Oprijplaten METALMEC M170. Pompen Olie Water. Home Oprijplaten Oprijplaten METALMEC M040 Autotransport Oprijbalken Autoambulance 200cm CE/TUV Set Oprijplaten. Alle afbeeldingen bekijken. Oprijbalken Autoambulance 200cm CE/TUV Set Oprijplaten. Gebaseerd op 0 beoordelingen.
Aanhanger, heftruck, of knikmops huren Alons BV.
Om het nog aantrekkelijker te maken, bepaalt u zelf hoe lang u de aanhanger of ander materieel wilt huren. Van minimaal een dagdeel tot een week en zelfs langer. Wij berekenen de tijd en de prijs op de volgende wijze.
Alle voertuigen.
Starttarief vanaf 4500., Bekijk de gegevens. Aanhangwagens: Auto Ambulance inclusief Oprijplaten. Auto Ambulance inclusief Oprijplaten. Starttarief vanaf 5000., Bekijk de gegevens. Personenauto: Mercedes Benz SLK200 Roadster. Mercedes-Benz SLK 200 Roadster Cabrio met vast dak voorzien van airco. Starttarief vanaf 7500.,
Atec Autotransporter Plateauwagen.
View the embedded image gallery online at.: verstelbare Li / Re handlier. zeer lage laadvloer, 51 cm. oprijplaten onder de laadvloer, staal. volledig gesloten vloer. om te bouwen naar plateauwagen. afsluitbare goten voor de oprijplaten. houten laadvloer uit 1 gedeelte met anti-slip laag.
Aanhangwagenverhuur Bandenservice Hogeterp.
De autoambulance is te huur inclusief spanbanden. De autoambulance is standaard voorzien van 2 oprijplaten en met de handlier kunt u er een defect voertuig gemakkelijk op trekken. De autoambulance heeft een compleet vlakke en dichte laadvloer 400, x 185, meter.
Oprijplaten opvallend goedkoper Oprijplaten.com.
Ook het toepassen van een opklapbare oprijplaat geeft extra gebruiksmogelijkheden aan een normale bestelwagen. Voor professioneel vervoer hebben wij ook vast te monteren oprijplaten in ons assortiment, net als lichtgewicht vlinders om tijdelijk de hindernis van een drempel of stoeptrede op te lossen.

Contacteer ons

oprijplaten aluminium 3 meter
oprijplaten voor auto
alko oprijplaten
te koop oprijplaten
oprijplaten autoambulance
tweedehands oprijplaten te koop
opvouwbare aluminium oprijplaten